Merhaba, bir haber sitesi için hosting alımına ihtiyacımız var. Eski hosting çok yavaş olduğu için GoDaddy üzerinden ilerlemeyi düşünüyoruz ama kafamı karıştıran bir kaç nokta oldu. Altyapı Wordpress olduğu için wordpress paketlerini inceledim ama daha sonra öğrendim ki cpanel desteği yokmuş wordpress hostinglerde. Web hosting'e baktım fiyatı daha makul geldi. bu hostinglerin arasındaki fark nedir. Bir de SSL kurulum hizmeti adı altında 599 tl talep ediyor Godaddy. Bizim yerel firmalarda bu işlemi çok basit hatta otomatik yapıyorduk bu da onun gibi bir işlem değil mi almaya gerek var mıdır?

Arkadaşlar lütfen bana hosting paketi teklifi yollamayın ben sadece bilgi almak istiyorum mesaj kutum doldu, veya teklif yolluyorken de uyumlu teklif gönderin lütfen sadece paketin linkini atanlar iyi niyetinizi anlıyorum ama burada bu iki hosting arasındaki fark nedir veya godaddy nasıldır? diye konu açıyorum sorumun cevabını alamadan bir sürü teklif aldım kafam iyice karıştı. Bazı arkadaşlar özelden ve buradan Godaddy hakkında yorumlarını ve sonrasında hangi firmayı tercih ettiğini ilettiler onlara teşekkür ediyorum.