Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır Niche keywordler ve web siteleri üzerinde çalışıyorum. Kendim bu işin acemisi iken forumda NİŞ dolandırıcısına denk gelmiştim. Herkese aynı kelimeyi satmış geçmiş. Bu mağduriyeti yaşadık hep birlikte. Bu alanda forumda bir ihtiyaç var birkaç arkadaş dışında kaliteli hizmet veren de yok. Bu nedenle böyle bir konu açmak istedim.
Süslü kelimeleri sevmem zaten beceremem de. Onun için lafı uzatmayacağım ve konunun detaylarına geçiyorum.
- Keywordler hem genel blog sahipleri hem de NİŞ site açmak isteyenler için uygundur.
- KD oranları 25 altındadır ve birkaç backlink ile ve tabi ki teknik seo ile ilk sayfada yer alabilecek içeriklerdir. Test edilmiştir. Yeni sitelerde bile 1-2 ay içinde ilk sayfada yer almaktadır. Tabi bunun bir garantisi yoktur. Karşımızdaki GOOGLE. Sizin site yapınız ve çalışmanızla, özgün içerik üretmenizle ve birçok sıralama faktörü ile alakalı bir durumdur. Hayal satmak istemiyorum. Gerçekçi olmak gerekir.
- TBM oranları 1 dolar üzeri olacak şekilde belirlenmiştir.
- Dilerseniz sektörünüze, sitenize uygun çalışmalar da yapılmaktadır. Sektörünüze uygun NİŞ ve TBM yüksek keywordler ile trafiğinizi ve gelirinizi arttırabilirsiniz.
- Keywordler marka içermez. Arama niyeti içeren KEYWORD'lerdir.
- İadesi kesinlikle yoktur.
- Keyword satışı yapıldıktan sonra kaldırılacaktır. Bir Keywordun birden fazla kişiye verilmesi kesinlikle söz konusu olmayacaktır. Bu kul hakkına girer. Emin olun en çok korktuğum şey de budur.
- İstediğiniz Keyword'u keyword numarasını belirterek Whatsapp'tan talep edebilirsiniz.
- Her bir keyword için satış fiyatı 100,00 TL olarak belirlenmiştir.
- Herkese hayırlı işler dilerim. Saygılarımla.
- Whatsapp iletişim için TIKLAYINIZ
Keyword 1 Dil: İngilizce
KD: 14
TBM: 3,43 Dolar
Toplam reklam sayısı: 3
Anahtar kelimedeki kelime sayısı: Tek kelimeden oluşuyor
Global Aylık Aranma Hacmi: 11400
Sektör: Sağlık
İlgili anahtar kelime sayısı: 361 kelime
Anahtar kelime varyasyonları ile birlikte toplam aylık aranma hacmi: 11100
Keyword 2 Dil: İngilizce
KD: 21