Öncelikle, konuya beklentiyle bakmanızı istemiyorum. Kendimce çalışacağına inandığım bir sistemi deniyorum ve bunu burada yayınlamak istedim.

Yapacağım işlemler ve kendim hakkında şunları belirtmek istiyorum:
  • Hiçbir işlem bilgisi vermeyeceğim. Sadece günlük olarak bakiye paylaşacağım.
  • Hiçbir şekilde "Trader" sıfatı altında işlem yapmıyorum.
  • Kripto projelerinden zerre anlamam.
  • Grafik okumayı bilmiyorum.
  • İndikatör kullanmayı bilmiyorum.
  • Hiçbir telegram grubu, sinyal grubu, Twitter grubuna üye değilim. Buna benzer şeyler varsa da bilmiyorum.
  • Haftalık haberleri takip ettiğim ninjanews gibi önemli bilgiler dışında Bitcoin'in fiyatıyla ilgilenmiyorum.
  • Kısacası, piyasa hakkında bir bilgim olmadan yaptığım işlemler sonucu güncellenen bakiyemi göreceksiniz.
Rica ediyorum, benim hakkımda yorum yapmayınız ve konuyu başka bir noktaya çekmeyiniz. Kimseye konu altında cevap vermeyeceğim veya özelden bu konuya dair bir cevap vermeyeceğim. Eğer ileride bir başarı sağlarsam, kimseden bir kuruş almadan neyi nasıl yaptığım hakkında bilgilendirme yapacağım.
Daha önceki işlemlerim hakkında bilgi vermek istiyorum: Haziran ayına kadar ETH madenciliği yapıyordum. ETH patladı ve hesabımda kalan 1000 dolarla kendi başıma trade işlemleri yapmayı denedim, hepsini kaybettim. Toplamda 7000 dolar kaybettim. Kısacası, bana güvenmeyin.

Binance de ki kullanıcı sayfam.
https://www.binance.com/en/futures-a...47776E6F8A994A

TEKRAR RİCA EDİYORUM KONUMA YORUM YAPMAYINIZ.

16.02.2023
Başlangıç Bakiyem; Dün 1147 dolardan 415 USD düşmüştü.

17.02.2023 Sabah

18.02.2023 sabahı,
gece yatarken 560 dolarlardaydı ama kaybetmişim yapıcak birşey yok.

19.02.2023 Öğlen ,
Dün 315 lere kadar düştüm.