DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hetzner kaliteli bir firma fakat us lokasyon ile türkiyeden giriş yapmaya çalışmak saçma bir davranış olur us ülkesinden bunun hız testi yapılmalı herşeyi geçin speedtest cli indirip test edin ben almanya lokasyon kullanıyorum ve 5-6gbit hat olduğu ve minimum 500mbit olarak yoğun kullanımda değerler gördüm. Bu minumum değerleri OVH sabit veriyor dedicated server'lara hemde. Biz VPS'de alıyoruz min 500mbit max 5-6gbit Sadece ayrıcada en iyi hat değerleri bana göre merkez almanya olduğu için almanya lokasyonda çünkü denedim diğer lokasyonlarda speedtest değerleri almanya kadar yüksek değil ama bu kullanım ve paylaşım havuzunun doluluğuna göre değişkenlik gösteriyor ama 5-6gbit değerleri almanya lokasyonda bir çok kez test esnasında anlık olarak görmüştüm sunucuların hızı ve sitelerin açılış süreleride gayet performanslı ben şikayetci değilim şaşırdım sizinde konuyu görünce.
Testleri elbette Türkiye de yapmıyorum ben de daha önce Almanya lokasyonunu kullandım fakat müşteri kitlem USA ağırlıklı olduğu için usa taşıdım fakat Almanya kadar index hızı göremedim gözüme çok yavaş geldi ve bu testi usa sunucusundan 4ms aldığım bir vds üzerinden yaptım