Kyrexiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocalarım, ben Üniversite öğrencisiyim ve KYK yurtlarında kalmaktayım. Depremzede vatandaşlarımız geleceğinden yurtların boşaltılması yönünde karar çıktı. Burada doğru veya yanlış hiçbir şekilde yorum yapmayacağım. Bir de nöbetçi yurtlar var burada ise yabancı uyruklu öğrenciler, staj nedeniyle burada kalması gereken öğrenciler kalabiliyormuş. Benim ise özel bir sebep için 1-2 hafta burada kalmam gerekli. Ne staj görevim var ne de yabancı uyrukluyum. En azından orada 1 hafta kadar kalmayı hak ettiğimi düşünüyorum.
Devlet, yatağa çarşafı serdi uç kısmını takıyor yatağa diğer uç kısmını ayarlerken diğer taraf çıkıyor. Depremzedeleri hızlıca buralara yönlendirmek mantıklı fakat sen öğrencini bu sefer unutuyorsun. (Gerekli koşulları sağlayamayıp yurtlarda kalamayanların sayısının bir hayli fazla olduğunu bildiğimden bunu söylüyorum)

Yurt idaresi yarın sabah kesinlikle yurdu terk etmemi söyledi ve hiçbir şekilde çözüm üretmedi ben de GSB il müdürlüğü ile görüştüm onlarda çözüm üretemedi zira üstten gelen yazı böyleymiş.
Devlet beni sokağa bırakmaya göz yumuyorsa amenna ben başka hiçbir şey söylemiyorum. 2 gündür ha sokaktayım ha yurt odamdayım diye düşünmekten başım ağrıyor. Allah kimseyi evsiz bırakmasın.

** Bu konuyu maddi bir destek için açmadım yanlış anlaşılmasın sadece durumdan bahsetmek için yazdım. Kamu kurumları içerisinde yardımı olacaklar için ise hayır diyemem. Umarım yanlış anlaşılmam...
Ne için kalmanız gerekiyor hangi ildesiniz ?