İyi akşamlar hocalarım günlük işlerle ilgilenerek cebime harçlık çıkartıyorum genelde adsense üzerine işlere bakıyorum. (Konu biraz uzun olabilir kusura bakmayın)
Çarşamba akşam 20.00 bandında r10 dışından biri yazdı (r10 dan almış numaramı) adsense onayına uygun site hazırlamamı istedi bende 200₺ ücret talep ettiğimi bir onay garantisi vermediğimi belirttim anlaştık ödemeyi geçti. Muhtemelen cumartesiye hazır ederim diye tarih verdim.
Site işlerini sabah hallettim evde bilgisayar olmadığından bazı işlemler için internet cafeye geçiyorum.
Geriye tek iş makale kaldı makaleleride pc den hazırlamam gerekiyor yani internet cafeye gitmem gerek. Kişi yazdı daha hiç bir şey eklememişsin diye.
Dersim olduğundan dolayı yarın internet cafeye gidip makaleleri hazırladıktan sonra ekleyicem dedim.
çakalsın, benim aklımla oynama, bugün başlamazsan olacaklara karışmam, sana gün sonuna kadar izin veriyorum eklemezsen yarın gösteririm sana, seni dolandırıcılıktan mahkemeye veririm, banane lan senin dersinden gibi bin tane tehdit argo kullandı.
Ve ben durumu aptal gibi anlatmaya çalışıp alttan aldım lan bile demedim ve kişi bana bu şekilde hitap etmesi tuhaf ya ne diyeceğimi bilemiyorum dersi bırakıp koştur koştur işi yetiştirip teslim ettim.
ve bu seferde sen 1 haftalık işi 1 günde yapıp bitti diye veriyorsun diye argo kullandı.
keşke bir şey diyebilseydim keşke