Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte anahtar mesajınız bu hocam. Tartışma noktalandı. İyi bir domain varsa reklama daha az bütçe ayırırsınız bu da size daha biyük bir kazanç olarak geri döner çünkü domain akılda kalıcıdır.
İnternet haberciliğinden örnek verirsem; büyük haber sitelerinin çoğunluğu kolay ve güzel isimlere sahip. Sondakika, haberler.com, hürriyet, milliyet, sabah, fox,.
E-ticaret için ise hepsiburada, sahibinden. Görüldüğü gibi iyi bir domain ile markalaşmal daha kolay.
Sabahtır bunu anlatmaya çalışıyorum millet ısrarla algılayamıyor kardeşim 😊 Reklam bütçenizin bir kısmı cebinizde kalsın diyoruz vay efendim "Falan filan çok para harcayıp marka kuruyor." E ben de onu diyorum. Başkasının kötü domainle milyon lira yatırımla kurduğu markayı sen çok daha az parayla iyi domainle yapabilirsin, paran cebinde kalsın diyorum, yok anlamıyorlar. Napayım. Tamam siz 55 haneli domain alın ne diyeyim. Bundan sonra bilgilendirici konu açmayacağım forumda. Medium'da yazdığım yazı 1000 tane alkış alıyor, IK'ciler bana teşekkür ediyor, forumda yazdığım yazı linç yiyor. Benden pas.