Cengiz holding 3milyar TL'yi hayır için bağışladı yani
Senin kafan karışmış , Benim bunlara ayıracak vaktim yok , Bu firmalar bana ait değil haliyle oturup raporlarını inceleyecek vaktim yok.
Fakat yine'de şunu yazayım
Ziraat bankası 2022 senesinde 25-30 milyar TL arasında bir kaarı var diye hatırlıyorum açar bakarsınız incelersiniz. Deprem vesilesi ile 30 milyar TL üstünde yani kazancının üstünde bir bağış yaptı.
Banka para mı bastı yani nasıl oldu bu iş ?
Extra olarak
Merkez Bankası anonim şirket olarak kurulmuş ve örgütlenmiş olmakla birlikte, kâr etmek gibi bir amacı bulunmamaktadır. Merkez Bankasının sermayesi de diğer anonim şirketlerinkinden farklı biçimde sadece sembolik bir nitelik ve anlam taşımaktadır. Sermaye büyüklüğü, hisse miktarları ve kâr payı ödemeleri sadece simgesel değerlerle sınırlı kalmaktadır. https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...darlik+Yapisi/
Her neyse konuyu uzatmaya gerek yok. İsteyen istediğine inanabilir.
Çok fazla detaya girmeden Ziraat bankası örneğini başka bir arkadaşta vermişti ben hiç araştırmadım fakat sizin söylediğinize göre 2022 yılında 25-30 milyar TL arasında bir kar elde etmiş ve 30 milyar TL bağış yaptı bunu nasıl yapar dediniz Ziraat bankasının yaşı 100 küsür sene diye hatırlıyorum tüm mal varlığı sadece 2022 yılında kazandığı para olamaz herhalde geçmiş yıllardan birikim vardır günlük kazandığını harcamıyordur.