Merhaba arkadaşlar size daha öncedende kullanmış olduğum ve ödeme aldığım bir siteyi tanıtmak istiyorum.Site musluk sitesidir size coin veriyo bu coinlerle kutu açılımı yapıyorsunuz ve kutu içerisinden çıkan dolarlarınızı biriktirip bitcoin paypall payerr gibi birçok ödeme yöntemleri mevcuttur.Kazançları gayet güzel sadece 20coinle bugün 1 saatte 2.73 dolar kazandım.Coinler saatlik claim ediliyo eğer biterse teklifleri tamamlayarakta coin kazanabilirsiniz.Günlük rahat 10 dolar kazanılabilir.Geliştirilirse dahada fazlası kazanılabilir.Aşağıya birkaç detay bıraktım anlamadığınız yer olursa burdan sorabilirsiniz.
NOT:Site scam değildir daha önceden ödeme alındı güncel ödemeyi alınca konuya ekleyeceğim.
REFLİ
REFSİZ Referans Kodu : TIWHDZ
Üye olduğunuzda 50 coin veriyor.
Ödeme yöntemleri:btc,doge,tron,paypall,payer vb
Her saat 5 coin bedava kazanabiliyorsunuz xp yükselir seviye artarsa saatlik kazandığınız coin miktarı da artıyor
Earn coins kısmından teklifleri tamamlayarak coin kazanabilirsiniz.
Kutu açılımında bilet çıkıyor ve bu biletle haftalık düzenlenen çekilişte 500 💲 a kadar ödül kazanabilirsiniz.
Teşekkürler mayday refli üyelik için 10 coinde ben yolladım güle güle kullan kardeşim