ADMLTD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben eksikliği kendimde ararım kız ona yazdı ama gerçekten ben adam olsam yazmazdı görüşündeyim biraz sert oldu ama böyle düşünüyorum galiba haddinden fazla değer vermemek gerek hergün yemeğe götürürdüm en son aldığım yüzük lağamda yüzüyor 27 Ocak doğum günü ilk defa birşey yapmadım notlarında tarih ekleyerek en kötü doğum günümdü yazmış adım soyadım dövme olarak kolunda yazıyor sildirmesini istedim neden yaptığını da bilmiyorum yıllardır var öyle ve herşey zamanında güzel herşey zamanında yapılmalı uzadıkça tadı kaçarmış
eksikliği kendinizde görmeyin hem aldatılmış hemde çevresinde aldatan arkadaşını hatta kadın erkek arkadaşlarını barındıran biri olarak tecrübeyle söyleyebilirim ki; Bir kadın ancak ilgisiz hissettiği zaman duygusal olarak aldatır. Ve siz ilgiyi eksik etmemişsiniz. Arkadaşının erkek arkadaşı demişsiniz. Bunun cevabı çok basit yasak olan her şey insana tatlı gelir hocam macera, adrenalin bunlar insanı cezbeder sahipli olanı elde etmek gibi. Kız arkadaşına gıcıktır onun erkeğini elinden almak ister bunun gibi çok örnekler gördüm emin olun duygusal olarak aldatılmamışsınız bunu bir pis fantezi olarak düşünün ve önünüze bakın lütfen hayat devam ediyor.