@ErsinSUCU ;
İlgili firma sorun ile ciddi anlamda uğraştığını belirtmiş bize. Konu üzerinden belirli periyotlarda birinci ağızdan bilgi vermesini rica ettim.
Muhtemelen gün içerisinde sizlere bir açıklama yapacaktır.
Rica ediyorum tüm kullanıcılardan gereksiz yorumda bulunmayın. Hizmet alıyor ve madur durumdaysanız durumunuzu yazınız. Harici hizmet almayanlar konu içerisinde yorum yapmasın zaten şikayet konularına bu sekilde yorum yasaktır.
Sabırsızlıgınızı anlıyorum ama kişinin forumda şu an olup irtibat halinde olmanız en mantıklı olanı olacaktır. Durum nedir , ne yapılması lazım hepsini yazarsa sizler için doğru bilgi verecektir.
Yanlış anlamayın beni hocam lütfen. Şu saatten sonra verilen hiçbir bilgi, alınan hiçbir aksiyon bizim zararımızı karşılamayacaktır. 12 günlük tüm sipariş ve bakiye verilerim hiç oldu. Tüm müşterilerime paytrden bakarak son yükledikleri bakiyeyi harcamasına "BAKAMAKSIZIN" geri yükledim. Yaptığımız seo çalışmaları, makaleler vs. derken onlarda çöpe gitti. Benden daha kotu durumda olan haber siteleri, e-ticaret siteleri, bloggerlar da var. Para bu mağduriyetin önüne geçemeyecek. Günlük yedekler de şu durumda çoğu kişiyi kurtarmayacak.