AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buraya o kadar çok katılıyorum ki.. Özellikle benim gibi küçük esnaflar internet sitesini açıp reklam verip sipariş almaya çalışıyor.

Ben kendi alanımda diğer rakip siteleri de araştırarak, kullanıcı deneyimi ile bir kaç özellik ekledim siteme.
Rakiplerimde whatsapp destek hattı yoklen siteme bir çubuk koydum, sipariş verecek kişi aklında olan soruyu/sorunu bana hızlıca sorabiliyor, çok da hızlı dönüş sağlıyorum. Diğer rakip sitelerimde bu özellik kullanılmıyor bana +’sı olduğunu düşünüyorum.

Çok teşekkürler konu için emeğinize sağlık
bi reklamcı arkadaşım müşterisinin reklamları için lazer hedeflemeyle en alakalı onbinlerce ziyaretçiyi siteye çekiyodu ama hep zarardaydılar.
sonradan anladım dedi herşeyin trafik olmadığını.

yani whatsapp butonu ekleyerek bile fark yaratacak şeyler yapmışsınız tebrik ederim.
biz buna "bileşik etki" diyoruz. süreçteki her küçük ayrıntıya odaklanıp ve her birini %1 bile geliştirdiğimizde büyük sonuçlar ortaya çıkıyo.
ama insanlar ayrı parçalara değil sadece "reklam" parçasına odaklanıp başarıya ulaşcaklarını sanıyolar. sonra e-ticarette rekabet var para yok