Siz bunu yediniz diyorsunuz ki siz de yiyin. Yapmayın lütfen 30 milyarı camide mi topladı diyanet! Hutbelerde kızılaya yardım edin dendi. Bak konuyu sen anlamamışsın, benim eşim Türkçe ve Türkiye'deki kurumların yapısını bilmediği için ona da böyle anlattım.
Şimdi benim ailemde engelli bir oğlum var, ve pahalı bir ameliyatı için para lazım. Yardım kampanyası açıyoruz. İlk yardımında ben babası olarak yapıyorum. Olayın komik tarafı bu.
İşte işin özü bu sadece bir noktaya olumsuzluğa odaklanıp körü körüne yazdığımız için kimse kimseyi anlamıyor anlamak istemiyor birincisi Diyanet vakfı 30 milyar bağış yapmadı ikincisi diyanet vakfı Türkiye, Avrupa ve diğer ülkelerde toplanan parayı afada devretti üçüncü olarak çocuğun hasta ameliyat parası lazım önce kendi cebine bakarsın yetmeyen kısmı için yardım talebinde bulunursun sen kendi çocuğuna yardım etmezsen kimse yardı etmez.
İnan Türkçe bilmeyen veya Türkiyenin kurum yapısını bilmeyene bile bu konudaki yazdıklarımı okutsam anlardı fakat bazıları anlamak istemediği için anlamıyor.