iag1327 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış konu ya da kişiden bahsediyorsunuz sanırım. geçen aylarda kullandığım methodu e-kitap halinde herkese sunmak gibi fikrim vardı fiyatı konusunda 250 tl gibi bir rakam söylediğimi hatırlamıyorum çünkü direkt methodu öğrenmek için pm ve whatsapp üzerinden iletişime geçerek 10-20k teklifler yapılmıştı. Askıdan çıkarma gibi bir hizmetim yok, methodunu dahil bilmem Söylediğim gibi hesapları övmek değil amacım çünkü daha bugün illegal sektördeki reklam veren 1 r10 kullanıcı arkadaş 5 farklı hesaptan denedik ama gösterim almadı diye whatsapptan yazmıştı. kendisine de bu sorunun hesap açılış tipinden kaynaklı olduğunu söyledim. Birçoğunuz proxylerle, farklı iplerle, cihazlarla denemeler yapıyor. Google ın yeni gelecek güncellemesini gördünüz mü bilmiyorum ama daha dün bir hesapta gördüğüm maile göre 2 adımlı doğrulama zorunlu hale getirilecekmiş. Bu da açılan hesapların açılış şekillerinden kaynaklı patladığını bir kez daha düşündürdü. Naçizane bilgilendirmelerimden sadece birisi, isteyen dikkate alır isteyen almaz ben bilgilendireyim de
Alıntı
daha dün bir hesapta gördüğüm maile göre 2 adımlı doğrulama zorunlu hale getirilecekmiş. Bu da açılan hesapların açılış şekillerinden kaynaklı patladığını bir kez daha düşündürdü.
Günde kaç hesap açarsınız kaç reklam girersiniz bilmem ama bu mesajınızdan belli pek alakanız olmadığı. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim güncelleme var. Reklamlarda sorun var ara ara bazı reklamlar geçiyor bazıları geçmiyor bu süreç tamamen random belirli bir zamanı belirli bi düzeni yok günlük toplu reklam giren arkadaşlar için tavsiyem reklam girişlerinizi gün içi zamana yayarak girin.