ControL1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
28 yaşının altında ki kadınlara ek destek bulunuyor, eşiniz olmadığı için bu ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ben konuyla alakalı bilgiyi aktarayım aklınızda bulunsun.
Genç Kadın Girişimcilere 2 yıl gelir vergisi muafiyeti ve 1 yıl bağkur muafiyeti mevcut(bağkur devlet karşılıyor). En azından ilk yıl işiniz tutacak tutmayacak görmek için giderleri biraz azaltmak adına kadın girişimci desteği çok daha avantajlı.
Bir not daha ekleyeyim, eğer ilk 1-2 ay içinde zarar göstermezseniz 1 kişiyi ödeneksiz sigortalı da gösterebiliyorsunuz yani kendinizi de sigortalı gösterebilirsiniz ilk yıl bunada ödenek çıkmaz.
Direk genç girişimci desteğinde bunlar bulunuyor diye biliyorum. Kesinlikle ilk birkaç ay yükü alması adına çok faydalı. Bunu iyice araştırayım. Çok teşekkür ederim hocam.

krmbzkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, Öncelikle geçmiş olsun ve kolay gelsin. 3d baskı konusunda her zaman bana ulaşıp danışabilirsiniz. Kosgeb desteği için de halen veriyor mu bilmiyorum ama @brscicek; konuda tecrübeli ve bilgili.
3d yazıcı konusunda yardıma ihtiyaç duyacağım kesin hocam. Bir bakayım duruma olmadı halen destek veriyorsa alayım. Zaten kısa zamanda açacağım. Çok teşekkür ederim hocam.