altyapısı ne kadar iyi olursa olsun görüntüsünü sevmediğim temayı kullanamıyorum. seo yapısına falan bakmama gerek yok, premium temalar gerekli her şeyi barındırıyor zaten.

incelemeler sonucunda kararsız kalmaya devam edenler ise güvenli bir şekilde wa-rez kurup, deneyip sonra da içine sineni satın alabiliyor.. bir arkadaşımdan biliyorum : p denemeden zor. mesela publisher harika görünüyordu satın alıp kurdum. kurdum kurmasına da ayarları o kadar karışıktı ki zararına satmak zorunda kaldım. ya da generatepress kurulumuyla birlikte satın aldım, diğer temalar gibi kolay ayarlamalar yapılmadığı için görüntüsünü beğenmeyip yine parayı çöpe atmış oldum. sonra yukarıdaki arkadaşların taktiğine başvurmaya çalışsam da o da sıkıntılı. keşke bir kaç günlük deneme verseler diyeceğim de onunda satışını yaparlar. hepsini denemek ve farklı türde olanlardan birer tane seçip her siteye onlardan kurtmaktan başka çare yok.

site dışında farklı bir temadan bahsedilmediğini düşünerek yazdım, pek açıklayıcı değil çünkü.