CoLLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin olay çuvaldız meselesi hocam daha nice konular var bir yerden başlanırsa forumda hiçbirşey kalmaz.
Hesap, yorum, beğeni,takipçi,mail,lisans vs vs ama dediğim gibi size dokunan noktaya değinmişsiniz.
Bot olmasa da adam alacağı makaleyi her türli alacak senden zaten gerekirse copy/paste eleman tutacak.
Farklı birşey düşünmelisiniz bunu için.
Siz öyle mi düşünüyorsunuz? Ben kendime cuvaldız batıracak bir mesele göremiyorum çünkü kimsenin hakkına tecavüz ettiğim bir mesele yok.
Sizin bahsettiğiniz meselelerde vardır tabi, ancak ben içinde olduğum sektörün sorunu için sesimi çıkardım. Sizde sizinle ilgili haksızlıkları yazarak sesinizi çıkarmış olabilirsiniz.
Adamın benden makaleyi başka şekilde alması değil zaten mesele.
Çoğunluk kişilerin site yapma peşinde olduğu bir platform burası. Herkes site üzerinden gelir edebilme amacı güdüyor. Kimi kendi yazıyor kimi makalesi ve editöre para ödeyerek.
Ama diğer taraftan da bu sitelerin emeğine göz diken bot satışı göz göre göre yapılıyor. Bana ters gelen mesele burası.
Tıpkı bir yandan organik meyve bahçesi yetiştirme amacı güden bir platformda diğer bir yandan da bu meyveleri çalacak olan kişilerin yetiştirip, meyvelerden çaldırıp kazanç saplamak gibi geliyor bana.