Arkadaşlar kendi hakkımda merak ettiğim bir sorum var.
Yaklaşık 10 yıldır şuan ki mesleğim olmasa da okuldan sebep yıllardır ekstra bu işi yapıyorum. Müşterilere de yaptıklarım oluyor. Şuan çalıştığım firmanın işlerini kolaylaştıracak bir çok proje dahil ettim onlardan bir örnek paylaşmak istiyorum.
Ben belki çok iyi olmasam da çünkü çok eksiğim var biliyorum . Bazen takıldığım konularda buradan, bazen internet üzerinden araştırma yaparak projeyi geliştiriyorum.
Tüm teknolojiye hakim değilim fakat yaptığım proje için ne gerekiyorsa bulup dahil edebiliyorum.

Bazen yazılım şirketlerinin ilanlarını görüyorum şaşırıyorum çok detaylı istekleri oluyor, doğal olarak onlara hakim olmadığım için her zaman bir yazılım firmasına başvurmaya cesaret edemedim .

Ben programlamada sanırım kısa yol olan teknolojileri değil de eski tip tarzda kodlama yapıyorum . Ama ne olursa olsun istediğim sonuca belki kısa ulaşmak varken uzun yoldan ulaşıyorum işte tam olarak ben kendime sen yazılımcı değilsin hissi verdiriyorum.
Sizce ben bu işi biliyor muyum ?

Bu arada program geliştirmeye devam ediyorum görsel de ki yazılar tamamen İngilizce ye dönecek .. eksikleri var bitmedi daha.