cvlkahmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de bu problemi yasadim maalesef. Elimdeki butun parayi genelde alisverise harcardim, sonrasinda dusununce aslinda aldigim, tukettigim seylerin beni sadece anlik mutlu ettigini yavas yavas idrak edince alisveris cilginligina yavastan son verdim. Sonrasinda banka hesaplarimda para birikmeye basladi.

Ben yine su kadar harcasam nolcak bir sey olmaz dusuncesine kapilip yine bir seyler aldim ancak ne yaparsam yapayim anlik mutluluk hissini uzun sureli bir mutluluga ceviremedim. Bunu tam olarak anlayinca da en azindan ne olur ne olmaz diye fiziki altin olayina girdim. Harcadigim dunya kadar parayla zaten alacagimi da almistim. Kendime hedef koydum ayda 10 gram altin diye, sonra 20 gram oldu. Baktim evde cogalinca gidip bir kasa kiraladim. Onlari da oraya koydum. Simdi surekli biriktirip kasaya koyuyorum.

Son zamanlarda yasanan kotu olaylarda da isime yaradilar. Dokunabildigim kadar insanlara dokundum, dokunmaya da devam edecegim. Boylesi cok daha guzel oluyor benim icin.

Tavsiye ederim.
Hocam çok iyi durum tespiti yapmışsınız. En doğru çözüm de sizinkisi. Borsa faiz döviz ve coin işleri yalan.