Merhaba,
Dün
@Keyubu; ile tanıştım.
Avantajlar:
- Kredi kartı kaydetme olması
- Kısmi olarak çoğu işlemin otomatik olması (e-Fatura/e-Arşiv'in kesilmesi, sunucunun kurulumu gibi)
- Teknik olmayan konularda hızlı yanıt vermek.
- İşlemleri SMS ve mail olarak bildirmesi.
Dezavantajları:
- Sunucu kurulumunda veya devamında problem oluştuğunda anlık olarak herhangi bir kişiye veya yetkiliye erişemiyorsunuz (ücretli destek sisteminde bu özellik var, ücretsiz olarak değerlendiriyorum)
- Gün içerisinde diğer firmalardan gördüğümüz destek hızını asla bulamıyorsunuz.
- Bazen otomasyon sisteminde hatalar oluşuyor, tekrar tekrar aynı işlemi yapmak gerekiyor (dün kurulumda oluşan problemden dolayı, tespitim sonucu tekrar kurulum yapmak istedim 3. denememde kurulumu yaptı)
- Fatura ödenmediğinde otomasyonun direkt olarak silinmesi. Bunu üst yorumdan okudum, bu konuda fatura kesim tarihinden 1 hafta öncesinde bir hatırlatma geliyorsa problem yok. Günü geldiğinde göreceğiz.
Özetle:
Sunucu yönetimi hakkında bilgi sahibiyseniz
@Keyubu; ile rahat geçinirsiniz. Yani desteğe ihtiyacınız olmamalı. İhtiyacınız varsa ücretli olarak almanız gerekir. Yedeklerinizi kendiniz alın. 1 adet VPS ve 1 adet Plesk Hosting ile şu anda sistemlerimi oraya taşıdım. Bakalım, bir sorun halinde direkt olarak başka bir firmaya geçerim gibi. Araftayım.
Not: Burada firmayı kötülemiyorum. Sadece deneyimlerimi aktarıyorum. Şu an
@Keyubu; 'dan memnunum. Gelişme halinde konuyu güncellerim.