Merhabalar hocalarım biraz uzun bir konu olacak şimdiden affınıza sığınırım,
Ben Eskişehir'de inşaat mühendisi 4. Sınıf öğrencisiyim. Geçtiğimiz sene 12 aralık ayında bir ev tuttum ve bir yıllık sözleşme yaptık ilk kira tarihi olarak 15 Aralıkta ödeme yaptım. Bir yıl ardından sözleşmem bitti ve okulumun bitmesine 6 ay kaldığı için sözleşme yapmadan devam etmeye karar verdik.
Daha sonra bildiğiniz gibi deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamaları doğrultusunda üniversiteler uzaktan eğitime geçti.
Bunun üzerine bende ev sahibine evden çıkmak istediğimi dile getirdim. Ev sahibi ise bu ayki kiramı da ödemem gerektiğini ödemeden izin vermediğini söyledi. Bu ayki kiramı da ödedim bugünse beni arayıp evi ne zaman boşaltcagimi yeni kiracı bulduğunu söyledi. Şuan deprem bölgelerine gönderilmek için yapılan çadırların parçalarını yapıyorum. 9 gündür çok sıkı çalışıyorum ve şuan benim Eskişehir'e gitmem demek çadırların yavaşlaması demekki bunu hiç istemiyorum ayrıca yeni bir açıklama ya da eğitimin hibrite geçme olasılığı da var. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olmak için düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim.