Arkadaşlar selam bugün sabah İzmir Karşıyaka zentech'e xsmax telefonumu pil değişimi için götürdüm. Cihazı sabah aldılar alırken bi ton evrak imzaladım daha 2 gün önce taktırdığım ekran koruyucumu söktüler kabımı çıkarıp cihazı sıfırlayıp teslim aldılar. 4 saat sonra gelin alın dediler. 4 saat sonra gittim, cihazı getirdi kız arkadan tamam mı dedim tamam dedi o zaman dedim bi tane de ekran koruyucu takalım. Ordan 259 tl ye ekran koruyucu aldım taktılar serviste arkada. Tekrar getirdi telefonu (sabah verdiğim kız ile şimdi aldığım kız farklıydı) kağıdı açtı baktı cihazınız yetkisiz müdehale sebebiyle müdehale edilmemiştir dedi. Nasıl yani dedim? Başka biri cihazı açtığı için biz açamıyoruz dedi. Eee dedim bunu neden telefonu alırken sormuyorsunuz? Cihazı alırken sorsaydınız ben söylerdim benim kendime ait ekran koruyucum p*ç oldu, cihazım sıfırlandı, 4 saatim gitti üstüne size 259 tl para kazandırdım dedim. Mırın kırın etti bi ton söylendim çıktım. Saçmalığa bakar mısınız ya? Benim telefonum bir kere açıldı diye ben orjinal pil alamayacağım hayatım boyunca. Ya telefonu çöpe atacağım ya da çin malı pil kullanmak zorundayım.
Her neyse bu işi halledebilecek bir yetkili servis çalışanı arkadaşımız var mı acaba? Belki kendi servisinde tolere edilebiliyordur ya da insiyatif kullanabiliyordur bilmiyorum.