Bu algı bende şu şekilde kırıldı. Ailemle birlikte haftasonunu geçirmek için Yalova'ya geçmiştik. Bütçemiz kısıtlıydı iki aile gittik. Yemekte bir telefon geldi, sahibi olduğum domainlerden birine 500 dolar teklif gelmişti, ben de 2 bin dolar istiyorum dedim ilk telefonda anlaşamadık. Yarım saat sonra tekrar arayıp 1000 dolar teklif ettiler, eşim ve kardeşim de telefon şakası yapıyorum sandılar. Sonra ben teklifi 1200 dolar olarak anlaştım satışı yaptık domaini transfer ettim. Ödeme yapacakları zaman kardeşimin hesabına istedim hesabında parayı görünce ikna olmuştu. Tatilimiz biraz daha keyifli bir hal almıştı. Yine Samsun'da köydeki evde olduğumuz bir gün, bir tane domaine 800 TL teklif geldi, ihtiyacım vardı fidanlikta sulama falan yapılması için biraz para lazımdı, babam ne yaptığımı çok anlamadı ama kötü bişey olmadığını ve bu işten para kazanılabildigini anlamıştı.

Eşim de zaten lise yıllarından beri az çok takip ettiğimi bundan keyif aldığımı biliyordu çok sürpriz olmadı.

Siz eğer yeni başlıyorsaniz, alırken değil satarken haber verin. Evin bütçesini boşa kullanmadiginizi anlasin.