Merhabalar yeni günde yeni güne günaydın herkese
4. Gün kimin olup kimin ölmediğini artık biliyordum molozların altından ölmeyeler soğuktan olmuştu kimisi kangıren olmuştu hava çok soğuktu sabah 6 akşam -6 derecede dolaşıyordu deprem devam ediyor bizler halen ateş basında uykuz bekliyorduk yardım tırları gelmeye başladı ve arama kurtarma tam başlamış oldu ama enkazdan ceset çıkartmak işi kalmıştı onlara Türk halkının yüreğini burada atarken görmek beni mutlu etmişti ve halen devlet yoktu diyebilirim yardım severlerin malını dağıtmak işi devletteydi buna devlet yardımı diyorlarsa bu acılı günümde gülerim buradan tüm halkımıza sesleniyorum yardımlarınız için teşekkür ederiz lakin ya kullandiklarinizi da yollamayın bir zahmet veya burada işimize yaramayacak fantazi ürünlerini ben elazığ depremine para yardımı yaptim van depremine battaniye selde para hepte yüklü miktarlarda buradaki insanlar gıda ve yasam malzemelerine muhtaç ben bir şey istemiyorum lakin artık para gecmiyor para çekeceğiniz banka bile yok neyse bu kadar serzeniş 4. Gün için yeterli