firmanın hediye ettiğiniz 1 yıllık hizmeti size geri hediye ediyorum. üstüne 1 yıllık daha kendi cebimden ödeyip benim güncel yedeklerimin de bana iade edilmesini talep ediyorum. gerçekten bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz? whatsapp'dan yazarız, ararız ticket atarız dönüş yok. verdiğiniz hiçbir sözler yerine getirilmiyor bilgi verilmiyor tamamen profesyonellik dışı bir yönetim ile insanları kandırmaya çalışarak bir yere varılabileceğini ve bu şekilde sıyrılabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

ne olacak bizim kayıplarımız, emeklerimiz, müşterilerimiz? 3 GÜN OYALANDIK. kurtarılamayan %8 öyle mi? bir tane verisi kurtarılan müşteri yok hepimiz ister istemez birbirimiz ile diyaloğa geçip bilgi alışverişi yapıyoruz. siz kimi kandırıyorsunuz?

bir gün 5 firma ile data kurtarmaya çalışıyoruz diyorsunuz ertesi gün 2 firma ile kurtaramadık. önceki gün %99 oranında bütün datalar kurtarılacak bugün diyorsunuz ki; malesef ki dataları kurtaramıyoruz yahu gerçekten siz bizim aklımızla dalga geçiyorsunuz.
data kayıplarının bu kadar kolay söylenebilecek kadar basit bir şey olduğunu falan mı düşünüyorsunuz?

Satın alım işleminde taahhüt ettiğiniz günlük yedekleme ve aylık yedekleme hizmetinizi yerine getiremediğiniz için gerekli aksiyonu alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. kayıp yaşayan diğer arkadaşlarımda lütfen kayıplarını belgeleyebilecek şekilde hazırlasınlar dosyalarını gerekli işlemleri başlatalım.