ben firmanın hediye ettiği 1 yıllık hizmeti kendilerine hediye ediyorum. üstüne 1 yıllık daha kendi cebimden ödeyip benim güncel yedeklerimin de bana iade edilmesini talep ediyorum. gerçekten bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz? whatsapp'dan yazarız, ararız ticket atarız dönüş yok. verdiğiniz hiçbir sözler yerine getirilmiyor bilgi verilmiyor tamamen profesyonellik dışı bir yönetim ile insanları kandırmaya çalışarak bir yere varılabileceğini ve bu şekilde sıyrılabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

ne olacak bizim kayıplarımız, emeklerimiz, müşterilerimiz? 3 GÜN OYALANDIK. kurtarılamayan %8'miş öyle mi? bir tane verisi kurtarılan müşteri yok hepimiz ister istemez birbirimiz ile diyaloğa geçip bilgi alışverişi yapıyoruz. siz kimi kandırıyorsunuz?
sayın @ServerPark; @hardlower; kullanıcısının kendisinin de beyan ettiği gibi verilerimi kaybettiği ve yok ettiği için zaman kaybetmeden bu kullanıcının bu siteden süresiz olarak uzaklaştırılmasını ve hosting konusunun tamamen silinmesini talep ediyorum.

yarın gerekli tüm aksiyonu kendimizce alacağız zaten. herkese geçmiş olsun bu yaşadığımız olay da hepimize ders olsun berbat haldeyiz ne diyeyim.