Arkadaşlar konuyu açalı 1 yıl olmuş. Ben bu konuyu açmadan bir kaç ay önce bu işe bulaşmıştım. Cidden çok korkmuştum. Herkes karşındaki bill gates microsoft falan diyordu. Her sabah 10-11 arası mailler geliyordu 1 ay boyunca geldi artık psikolojimi etkilemişti sabahları telefonumu kapattığımı hatırlıyorum Yalan yanlış sallayanlar çok oluyor onu bilin. Benden size tavsiye işin ehli değilseniz bulaşmayın. Burada azure hesap satılır falan yazan çok oluyor görüyorum içeriğine tıklamıyorum bile öyle söyliyeyim kötü bir deneyimdi.

Hertürlü yetkiliye ulaşmıştım bana hiçbir şekilde dava vs. açılmayacağını söylemişlerdi ama ben içime dert olduğu için yazmak istemiştim. Allah'a şükür dedikleri gibi bir şey olmadı ne arayan var ne soran. O mailime girmiyorum bile, bilgisayarla tanıştığımda açtığım ilk mailimdi Bu olayları öğrendiğimde ilk işim azurede kayıtlı kartı kapattırıp yenisini talep etmek olmuştu. Kısacası o 1 2 ay kabus gibiydi. Ne yalan söyliyeyim psikolojim altüst olmuştu. Ama bence onların yaptığı da yanlış. Madem deneme olarak 200 dolar veriyorsun bitince kes gitsin. Türk destek kart ekli olduğu için devam etmiş demişti, kart eklemeden de açamıyordun diye hatırlıyorum öyle bir zorunluluk vardı Şirketler aksaklık yaşamasın diye 200dolar bitince durmaz diyen arkadaşlarımız vardı banada mantıklı geldi aslında ama deneme amaçlı olduğu için bilemiyorum bu hikayede yanan biz olacaktık az kalsın.

Hikaye bu şekilde şuan psikolojik olarak durumum iyi İşe falan başladım sanaldan iyice uzaklaştım. Her akşam 1 saat foruma bakıp çıkıyorum. Aklına bir şey takılan olursa sorabilir. Hayırlı ticaretler.