Çok güzel olmuş hocam headere bayıldım.
kalın font sanki basit kaçtı gözüme.çok önemli değil ama detay.onun dışında olumsuz birşey görmedim
Başarılı hocam fakat kişisel bir isteğim olacak banner kısmındaki yaratıcı kelimesi yerine kreatif daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Hayırlı satışlar şimdiden
Güzel script hayırlı satışlar.
Çok güzel duruyor. Ama sitedeki kısımlar benim ekranın tamamını kaplıyor. Yani neredeyse taşacak. (Benim ekrandan kaynaklıda olabilir ama sanmıyorum.) Bence biraz daha ferah olmalı. Onun dışında her şey güzel duruyor.
Başarılı. Ürünler için teklif al yerine ödeme entegrasyonu yapılırsa güzel olur.
Başarılı olmuş, hayırlı işler
İçerikler güzel ama yazı fontu ve rengi beğenmedim siyah dışında daha canlı renkler kullanılabilir artı teklif al kısmı eklenebilir. Standartin dışına çıkmanızı öneririm biraz daha . Genel olarak başarılı . Vesselam
Gayet zarif ve hoş olmuş iyi işler
Hoş duruyor elinize sağlık
Menüde bulunan :active düzgün çalışmıyor.
Örnek veriyorum: "hizmetler" isimli sayfaya girdiğim zamanda "Anasayfa" :active olarak gözüküyor. Bunun hangi sayfada bulunuyorsam o menünün :active etiketini alması gerekiyor.
İletişim sayfasında bulunan "Gönder" butonunun arka planı gri, yazı beyaz olduğu için okunmuyor ve göz yoruyor.
hocam çok güzel lakin tasarımdan fazla anlamam ama alıcı gözüyle bakarsam, hizmetler kısmındaki kısım çok sönük kalmış birazdaha belirleyici olursa daha iyi olur gibi.
Kurumsal bir yapıya sahip başarılı bir yazılım hoşuma gitti hayırlı olsun.
gerçekten çok güzel böyle tasarımları bende çok zarif buluyorum güzel çalışma.
rica ederim hocam. Şimdi fark ettim hocam teklif al butonunda renk ayarsızlığı var bilginize
pürüzsüzz ve kullanışlı...
Gayet güzel olmuş
çok başarılı buldum scripti
Merhabalar, güzel bir haberimiz var. Yazılımımız satışa çıktı

İncelemek, son halini görmek veya satın almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linkten konumuza erişebilir.
https://www.r10.net/script-satisi/35...post1084507870