Herkese Selam 👋
Ben, Yunus Emre. 2018 yılından beri profesyonel olarak başta Hizmet Uygulamaları (SaaS) olmak üzere pek çok uygulama geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum. Aktif olarak Python ile geliştirme yapsamda ihtiyaçlarınıza göre farklı teknolojiler ile geliştirme yapabilirim. Hayalinizdeki proje fikirlerini tamamen projelendirebilir ve hayata geçirmenize yardımcı olabilirim. Daha fazla bilgi ve destek için benimle iletişime geçebilirsiniz.
İş Alımı: Açık
Hizmetlerim;
🖥 Web Tabanlı Uygulamalar (Full-Stack)
Sizlere Flask ile web tabanlı hizmet uygulamalarını (CRM, ERP, Çağrı Merkezi, Muhasebe Sistemleri, Otomasyonlar vs. vs.) uçtan uca geliştirebilir ve kullanımınıza sunabilirim.
🔗 API Uygulamaları (Back-End)
Sizlere FastAPI ve Hug ile web tabanlı ve/veya CLI tabanlı API uygulamaları geliştirebilirim. Mobil, Web Frontend ve daha pek çok sistem ile entegre çalışabilir sistemlerin geliştirmelerini yapabilirim.
🤖 Telegram Botları
Telegram'ın güçlü API desteği sayesinde sizler için restoran, sipariş, iş yönetimi, otomasyon vb. botlar geliştirebilirim.
⛏ Veri Madenciliği
Çeşitli kaynaklardan verileri sizler için toplayabilir, ayrıştırabilir ve kullanılabilir hale getirebilirim.
🔄 Spin ve Spin Publishing İşlemleri
Her türlü spin ve wordpress auto-publishing için bot geliştirebilirim (CLI ve web tabanlı).
💾 Sunucu & Hosting Yönetimi ve Deploy İşlemleri
Projelerinizi sunucu ve (python destekli) hostingler üzerinde yayına alabilirim. Gerekli bağımlılıkları kurabilir, en hızlı çalışacak şekilde deploy edebilirim.
Peki Size Neler Vaadediyorum?
✅ Güçlü Kod Yapısı: Projeleriniz, ihtiyaçlarınıza uygun teknolojiler ile geliştirilir, hızlı ve esnek olması birinci önceliğimiz olur.
✅ Temiz ve Okunabilir Kod Yapısı: MyPy, Flake, isort ve Black gibi çeşitli araçlar ile kod tabanının temiz ve düzenli olmasına özen gösterilir.
✅ Güçlü ve İyi Hazırlanmış Doküman(lar): Geliştirilen yazılım temiz ve anlaşılabilir olması için anlaşılabilir ve doküman ile beraber hazırlanır.
✅ Yönetilebilir Kod Tabanı: Hazırlanan projeler, yeni özellikler eklenmesine ve var olan özelliklerin değiştirilmesine olanak sağlayacak şekilde esnek olarak geliştirilir. Spagetti kod kavramına izin verilmez. Python standartlarına uygun hazırlanır.
Hangi İşleri Kabul Etmiyorum?
❌ Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca yasa dışı kabul edilen ve etik değerlere aykırı işleri kabul etmiyorum.
❌ Hesap oluşturma, kontrol etme vb. botu işlerini almıyorum (sosyal medya botları dahil).
❌ Oyun ve hile tasarımı işlerini almıyorum.
❌ Selenium vb. tarayıcı otomasyonu işlerini almıyorum.
❌ Kripto ile alakalı işlerini almıyorum.
Aklınıza takılan ve merak ettiğiniz konuları Özel Mesaj sistemi ile bana iletebilirsiniz.
Benimle iletişime geçmek için profilimdeki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.
Herkese iyi çalışmalar dilerim, sağlıcakla kalın 🙋