f3lix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi kime göre neye göre absürt onu sorayım sana hocam.

3 gündür sitelerimiz kapalı emeklerimiz çöp olmuş vaziyette hiçbir şekilde iletişim kurulamıyor ne telefon ile nede diğer alternatif yollar ile. buraya 2 saatte bir bilgilendirme yapılacağı yazıldı hiç birşekilde bilgilendirme yazılmıyor. hepimize otomatik olarak aynı cevaplar geliyor. dataların 24 saat içerisinde kurtulanacağı söyleniyor 3. güne girdik halen 24 saat 48 saat cümleleri duyuyoruz. sunucu kurtulacak %99 deniliyor şuan net birşey yok kurtarılamayacak muhabbetine doğru yol alıyoruz.

şimdi bunların hepsi bir tarafa benim işim gücüm durmuş vaziyette her saat bana yazıyor ve kalkmış sen buradaki mağdur insanlara diyorsun ki niye bu soruyu sordun niye böyle bir şey sordun. sen evinin elektriği kesilince 1 hafta gelmesini mi beklersin hocam ? yoksa gerekli yeri arayıp açtırmaya mı çalışırsın? merak ettim. açılana kadar beklerim diyorsan amenna.
Tamam bağırdık çağırdık üstüne saçma sapan sorular vs ilettik böyle teknik uzman olmadığımız halde teknik bilgi log falan istedik. Ne oldu? Ne işe yaradı?

Yoğun birinin üstüne gitmek daha da yoğunluk getirir biraz nefes almalarına izin versek ondan sonra sağda solda bağırsak çağırsak? 3.gün değil 2.gün oluyor bir de.