Merhaba arkadaşlar benden hizmet alan veya benim hizmet verdiğim kişiden ürün alanların dikkatine
Artık DMCA Sistemine Kayıtlıyız Kaynak Kodlarımı Artık Vermiyorum Lakin Daha Önceden Yapılan Hizmetlerde İyi Niyetimizden Dolayı Kaynak Kodlarını Vermekteydim Ama Bazı Uyanık Kendini Şam Şeytanı Sanan Bir kaç İnsan Diyemiyeceğim Bir Kaç Emek Hırsızı
Müşterilerimden Aldığı Uygulamanın Kaynak Kodlarını Rızamız Olmadan Dağıtıyor Yayınlayıp Satıyor Ve Haksız Kazanç Sağlıyor Açıkça Söylüyorum Mağazada Tanımadığım Bana Ait Olan Proje Gördüğüm Taktirde Direk DMCA Atacağım Ardından Yaptığımız Özel Bot İle Firebase Hesabını Kota Aşımına Getirip Çökerteceğiz Böylelikle Haksız Kazancınız Olmayacak Sizinde Emeğiniz Çöp Olmuş Olacak Artık Benim Uygulamamı Alırken Birinden Lütfen Bana Danışın Benim Tanımadığım Proje İse Zararını Siz Görürsünüz Şuan Bir Uygulamaya DMCA Telifi Yollamış Bulunmaktayım Bilginize
100lerce Müşterim Var Hiçbiriyle Bir Sorun Yaşamadım Allah Razı Olsun Hepsinden Bu Son Günlerde Ticaret Ahlakı Olmayan Şeyler Türedi Foruma Buda Geçer İnşallah