Ben bu firmayı R10'da çok övülüyor diye seçtim fiyatı uygun olduğundan değil. Daha 7 gün olmadı satın alalı, Sunucum kapandı 2 gündür de kesik geri gelmiyor. Kendi sitelerinde destek talebi açtım cevap vermiyorlar. Tam iade istiyorum ve @hardlower; adlı üyenin bir sunucu sağlayıcısı olarak firmaca vaatlerini yerine getiremediklerini düşünüyorum. Çıkıp düzgün bir açıklama bile yapmıyorlar, zamanımız ve dolasıyla paramız çalınıyor, bunun bir cezası olmalı!

- Yapılan açıklamadan ben hiçbir şey anlamadım, bozuk bir Türkçe, bir sürü anlatım bozuklukları zaten verilebilecek hizmetin kalitesini önden anlatıyor
- Kontrol ettiğimde 9.03$ ödeme yapmışım, bunun iadesini istiyorum.

- hardlower rumuzlu üyenin r10'a girişlerinin Türkiye mi yoksa yurtdışı mı olduğunun araştırılıp tarafıma bilgilendirilmesini rica ediyorum. Bu kişi eğer Türkiye'de yaşıyor ise: vergiden muaf olmak adına kendilerini yurtdışında yaşıyormuş ve bu işi yurtdışında yapıyormuş gibi gösterip, YS belgesiz şekilde, T.C sınırları içerisinde vergisiz haksız kazanç elde ettiklerinden ötürü haklarında şikayetçi olacağım, lütfen yetkililerden bu konuda bir yardım rica ediyorum, zira 1000den fazla müşterilerinin olduğunu iddia eden bu şahıs, bu müşteri sayısının tamamına R10 üzerinde yürüttükleri reklam ve viral reklam ile ulaşmışlardır.

- Kendilerinin sunucularına koyup denemeye çalıştığımız -bizim için hayati kritik yazılım- üzerinden 42 arkadaşımız evine ekmek götürmektedir. Hacklendiklerine dair birden fazla söylenti bulunmaktadır, burada firma sahiplerinin şeffaf olmadığını görüyoruz, anlattıkları sorunlar bir mantık temelinin üzerine oturmamaktadır. Olurda yazılımımız başkalarının eline geçer veya halka açık hale gelirse bundan ciddi olarak etkileneceğiz ve sonuçları çok daha ağır olacaktır.