iyi günler iyi çalışmalar hatrı sayılır bir arkadaşımın önerisi üzerinde deneme amaçlı pro paket satın almıştım ara ara kesintiler oluyordu ve aldırış etmiyordum.
fakat 2 gündür kesinlikle ne sitelere erişim var nede panele. içerisinde bulunan sitelerin maddi bir değeri olmasa bile ne dosyalara erişimimiz oldu nede sitelere.
Tatmin edici bir açıklamada gelmedi.
hostu satın almadan önce özelliklerine dikkatlice baktım günlük yedekleme olduğu yazıyordu. fakat firma yetkilisinin yazdıklarından çıkardığım bir çok kişinin eski yedeklerinin kurulduğu.
bu kabul edilemez. bunun bir cezası ve yaptırımı olması gerekiyor. benim firmadan çok bir beklentim yok fakat bir çok arkadaşımızın gelir kapısı olan internet sitelerine 2 gündür erişimi yok.
Dolayısı ile hem benim hemde bir çok kullanıcı mağdur durumdadır.
Kurumsal üye olduğu için kimse cesaret edip konu açmamış ama kimse kusura bakmasın ortada büyük bir maduriyet söz konusu.
Hem güncel yedeklerimi hemde ücret iademi talep ediyorum. Benim gibi en az 1000 kullanıcı bu şekilde mağdur gerekenin yapılmasını arz ediyorum.
2011 den beri bir çok firma kullandım firma yetkilisinin yaptığı açıklamalar tamamen göz boyama ve geçiştirme amaçlıdır.
Söz verilen günlük yedekleme yapılmamıştır. Dolayısı ile firma suçludur.