Arkadaşın genel olarak nasıl kurulacağı konusunda vereceği bilgi için teşekkürler. Ama ücretsiz değil. Şirkete tam erişim ve her işlemi yapabilmeniz için para ödemek zorundasınız. Bunlar nedir?
- Sana ofis adresi gerekli. Bu adres yasal olmalı ve HRCM bu adrese sizin online alamayacağınız bir takım evraklar gönderecektir. Bu evraklar muhasebe gibi iş yapmasanız dahi şirketin yasal olarak iş yapmadığını göstermeniz gereken zamanda kullanabileceğiniz şifrelerdir.
- Muhasebe zorunlu olmasada siz bunu yapmak zorundasınız. Ben Türkiye'deyim aman demeniz bişeyi değiştirmiyor. İleri düşünerek hareket edin ve ilerde avrupa vb ülkelerde işiniz olursa bu şirket sorun olur size.
Kısacası Türkiye'de nasıl bir süreç varsa, farklı ülkelerde de benzer süreçler var. Yasal bir işin her zaman sorumluluğu olur. Kurmuş olmak için şirket kurmayın. Sonra kapatıcam diye çabalarsınız. Türkiye'ye göre kurulumu kolay olsa da, bunu yönetmek sorumluluk ve bilgi ister. Heyecana kapılıp benim UK'da şirketim olsun diye hareket etmeyin.

Bol kazançlar herkese...