hocam dua diye basit olarak gördüğünüz şey sayesinde ben 10 yıllık bir hastalıktan kurtuldum. dua dediniğiz şey ile 3 kere ölümden döndüm. dua dediğiniz şey ile ben aylık 0 gelirden son 2 yıldır aylık 30 k kazançlardayım. dua dediğiniz şey ile ben ruhen kaybettiğim aile ilişkilerimi kazandım. ve bende tüm bunlardan önce dua nedir ya ? diye söyleniyordum etrafımdakilere.
göçük altında kaldıgınızda sizi bir psikiyatri ya da antidepresan ya da aylık 20 kazandığınız para sizi kurtarmayacak ya da anne babanız ya da başka biri ? bilmem anlatabiliyor muyum ?
forumda sıkça son zamanlarda dine karşı bir kutuplaşma olayları görüyorum moderatörlerin bu konuya dikkat etmesini rica ediyorum.
@Report;
hayır güzel kardeşim. dua ile değil çabanla o kazancı elde ettin. dua ile değil benliğini ortaya koyarak, kendin olarak ilişkilerini kazandın. dua ile değil, tıp ile; doktorlar ile ölümden döndün. evet, göçük altında kaldığımızda bizi dua kurtarmayacak. evine ondan önce uyguladığın tedbirler, deprem çantan, izolatör veya binanın sağlamlığı kurtaracak. anlatamıyorsun, bilmiyorsun. dine saygı duyuyoruz, ama insanların inancını dayatmasına; tek gerçek olarak göstermesine katiyyen karşıyız. moderatörü etiketlemen bir şeyi değiştirmeyecek, dilersen yorumun kaldırılması için dua edebilirsin.
sizin duanız neden depremleri durdurmuyor ben de onu anlamıyorum. aşağıdaki muhabbete döndüğü için hayırlı geceler dileyerek konuyu kapatıyorum.
https://www.youtube.com/shorts/aLhsHzlgDg4