bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geldi yine camii cemaati. adam akıl sağlığını kaybettim diyor, dua yazıyorsunuz. adam evim yıkıldı enkazdayım diyor. dua yazıyorsunuz. intihar edicem diyenler çıkıyor, dua yazıyorsunuz. karabasan gördüm diyor, dua yazıyorsunuz bi de üstüne başına tükür diyosunuz. annemi kaybettim diyor, dua yazıyorsunuz. sevgilimden ayrıldım diyor, dua yazıyorsunuz. kumarda kaybettim, alkol bağımlısıyım; bilmemne bağımlısıyım diyor; dua yazıyorsunuz. ulan adam dualar nereye gidiyor diyor, herif dua yazmış. çıldıracağım vallahi.

bilader siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? insanların acıları size yeterli gelmiyor mu? ya gecenin bi vakti insanı çileden çıkartıyorsunuz cidden. bir kez olsun şuraya içinizden bir parçayı yazın, bir çıkar yol gösterin. herifin duaya ihtiyacı olsa yazar google'a, "dertten kurtulma duası" diye. ben bu mesajı yazıyorum bir de ban yiyeceğim muhtemelen ancak gerçekten birisinin sizi uyarmasını beklemeden asla durmuyorsunuz.

hocam dua diye basit olarak gördüğünüz şey sayesinde ben 10 yıllık bir hastalıktan kurtuldum. dua dediniğiz şey ile 3 kere ölümden döndüm. dua dediğiniz şey ile ben aylık 0 gelirden son 2 yıldır aylık 30 k kazançlardayım. dua dediğiniz şey ile ben ruhen kaybettiğim aile ilişkilerimi kazandım. ve bende tüm bunlardan önce dua nedir ya ? diye söyleniyordum etrafımdakilere.

göçük altında kaldıgınızda sizi bir psikiyatri ya da antidepresan ya da aylık 20 kazandığınız para sizi kurtarmayacak ya da anne babanız ya da başka biri ? bilmem anlatabiliyor muyum ?

forumda sıkça son zamanlarda dine karşı bir kutuplaşma olayları görüyorum moderatörlerin bu konuya dikkat etmesini rica ediyorum.
@Report;