ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz de bu soruşturmayı açan savcılar da hiçbir şey çıkmayacağını biliyor sadece bir talimat verildi ve uygulandı olay bu kadar basit. Neymiş tweet yüzünden infial oluşmuş da kurtarma çalışmaları sekteye uğramış. Savunduğunuz şeyin saçmalığının umarım sizde farkına varırsınız. Deprem bölgesinde doğru düzgün şebeke yok arkadaşlar hala bile sağlıklı iletişim kurulamıyor ama bütün deprem bölgesi aynı an da tweeti gördü de infial oluştu öyle mi cidden buna siz inanıyor musunuz? Ayrıca paylaşılan tweet öncesi devlet kuruluşlarına ait resmi araçların bu yönde uyarı yaptığına dair kabak gibi videolar var.

Ek olarak öyle bir algı yarattınız ki sanki baraj çatladı hemen boşaltın yazmış gibi ben paylaşılan tweeti gördüğünüze bile inanmıyorum tweette devlet kurumlarının vs günlerce söylediği uyarının aynısını yaptı ama işte günah keçisi ilan edilecek ya vurun bakalım.

Dava sonucu açıklandığı zaman tekrar burada cevap vermenizi beklerim tabi o kadar yüzünüz varsa.
siyaset olarak düşüncem büyük ihtimal oğuzhan uğurla aynı ama böyle büyük ve güvenilir bir medya şirketi, devlet medyalarıyla kim ilgileniyorsa hepsi aynı soruşturmaya girmesi lazım. abi bilgiyi teyit etmeden böyle büyük bir yanlış bilgiyi yayamaz. ufak çaplı bir şirket olsa size hak verirdim.