muzikgunlugu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Alerji Testi yaptırdınız mı? Bahsettiğiniz şey alerjik gibi de gözüküyor.
Lütfen bir sağlık kuruluşunda yaptırmadıysanız şikayetinizi bildirip alerji testi olmak istediğinizi belirtin.
Yıllarca öksürüp tıkanma ve nefes darlığından doktora gittim, yıllar sonra bir doktor alerji testi yaptı ve alerjik astım olduğumu öğrendim. Ona göre ilaç verdi kullanıyorum ve rahatladım.

Geniz akıntısı veya öksürük, sürekli boğazda gıcık vb. şeyler ise alerji testi yaptırmasını herkese tavsiye ediyorum ki sonradan astıma vb dönüşmesin, daha kötü olmasın.
Alerji testi şöyle oldu hocam. Açıkçası Baküde bir doktora gittik o gidin tomografi sonuçları ve kan analizi yaptırıp gelin. Gittik ve hepsinden geçtik. Venadan kaç çekdiler birini alerji için diğerini ise tam olarak ben de bilmiyorum ne için. Vitaminlerden D eksik çıktı. Alerji falan da tam olarak bakmadım sonuçlara ama alerji bildiğim kadarıyla yok. Daralma yok açıkçası ama öksürük vardı. İşin ilginç tarafı öksürük yok şu anda. Daha önce durmak bilmiyordu sürekli öksürüyordum.