Merhaba dostlar, projemizi tamamlamadan satmak durumunda kalıyorum. Gaziantep'te ikamet eden çok sevdiğim bir dostumla başlamıştık bu projeye, çok şükür kendisi ve ailesi iyi ancak çok zor zamanlar geçiriyor. Kendisini şimdilik etiketlemeyeceğim şartlar iyileştiğinde kendisi isterse elbette etiketlerim. Velhasıl kelam Acil Grafik projesini tamamlayamayacağımız için satmak durumundayım.

Projenin amacı, uygun fiyatlı grafik şablonlarını satmak, tasarımcılar için bir kütüphane oluşturmak. Freepik benzeri ancak çok daha uygun fiyatlı içeriklerin olacağı bir yer olacaktı. Siteyi satın alacak arkadaşımıza elimdeki PSD arşivini de ücretsiz vereceğim. Sitenin yazılımını yine forumdan @Metbi; hocamdan aldık. Domain için sınırsız lisanslandı. Ekstra eklentiler de kuruldu. Hız optimizasyonu yaptırıldı. Henüz elimdeki dosyaları ekleyemedim, yalnızca test dosya ekledim. Geliştirmeye müsait.

Tasarımla ilgili pek çok kategoride satış yapabilirsiniz. Lisans satışı tarzı şeyler satabilirsiniz. Satacağınız dosyaları forumdan ya da freelancer çalışan tasarımcılardan temin edebilirsiniz veya onlara komisyon vererek oraya içerik üretmelerini sağlayabilirsiniz. Proje geliştirmeye açık, bazı pluginler yazdırarak popüler tasarım araçlarına entegrasyon sağlayabilirsiniz. Örneğin Figma Plugin'i yapıp oradan hızlı satış yapabilirsiniz. Üyelik modeli geliştirebilirsiniz.

Not: Bu aşamadayken değer biçemedim, bu nedenle makul olan teklifleri değerlendireceğim. Saygılar, sevgiler.
Yaptığım masraf 1000 liranın üzerindedir bunu değerlendirerek yazarsanız sevinirim.

Proje ismi: Acil Grafik

Site adresi: acilgrafik.com
Sitenin açılış tarihi: 4 Ekim 2022 | Yazılım: 30 Ocak 2023
Domain Kayıt Firması: Google Domain
Kategori / sitenin içeriği: Dijital ürün Satışı | PSD, Grafik Tasarım Öğeleri, Şablonlar
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet.
Hosting dahil mi?: Bir süre idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır yok
Ücretsiz vereceğim PSD Arşivim (Tasarımlar Bana Ait): Google Drive