Şöyle söyleyeyim Tulpar 7 serisini halen kullanmaktayım.
Oyunlarda ısınana kadar iyi performans alırsınız. Fakat ısındıktan sonra ciddi anlamda oyuncu bilgisayarı hissi yerini normal diz üstüye bırakır.
Dahili ve harici ekran kartı bir arada hiçbir zaman stabil olarak çalışmaz.
Garantiniz bitene kadar ilgilenirler, bittikten sonra bir klavye değişimi bile 3K'dan başlar. (Klavye Monster'ın kronik sorunudur)
3-4 ayda bir bakıma mutlaka gönderirsiniz, 4-5 gün kargo, bakım, geri kargo süreci sürer.
Kasası ve klavyesi ciddi leke tutuyor. En ufak parmak izi bile kalıyor.
Ekranları kaliteli değil.
Kısacası kalite her zaman iyidir, MSI oyun/iş bilgisayarı olarak notebook konusunda bir numara, Asus'ta tercih edilebilir.
Konuda belirttiğim iki linkten birini almayı düşünüyorum ve monstera daha yakınım hocam, teknik özellikleri daha iyi görünüyor
İnternette araştırdığımda monsterı önermiyorlar ama geçerli bir sebep söyleyen de göremedim. Yani monsterı neden önermiyorsunuz hocam ? Sebebini gerçekten merak ettim
Hocam ben PCde oyun da oynayabilirim. Az oynarım evet ama uzun süreli kullanım düşündüğüm için illaki oyun oynarım ve PCyi bu amaçla da alıyorum. Ama huaweinin oyun bilgisayarını göremedim. Varsa link atarsanız sevinirim
Ben de sorun olacağını düşünmüyorum hocam. Bir de attığım linklerde teknik özellik olarak monster çok daha iyi bence. Çünkü i7 12700 işlemci Ryzen 7 6800hs den daha iyi. Ssd hafızası daha iyi ve kaliteli. Monsterin verdiği destek iyi. RAM daha fazla. Monster 32 gb ama Asus 16 gb. Tek korkum Ddr4 ram ddr5 ramden daha kötü olması. Attığım linklerde monsterin ram Ddr4 ama asusun ddr5
Bakacağım teşekkürler ama msi çok düşünmüyorum hocam 🙏
Huaweinin oyun bilgisayarı var mıdır ve monsteri sadece overclock olayından dolayı mı önermiyorsunuz yoksa başka bir sebep de var mı ?
Hocam yukarıda yazdım monsterin teknik özellikleri asusdan daha iyi, bilemedim açıkçası
konudaki iki linkteki PCleri incelerseniz monsterin teknik özellik olarak daha iyi olduğunu görürsünüz ama
Attığım iki linke baktınız mı hocam teknik özellikler açısından fark var