Konuda belirttiğim iki linkten birini almayı düşünüyorum ve monstera daha yakınım hocam, teknik özellikleri daha iyi görünüyor
Monster bilgisayarların en üstlerini kullanmış biri olarak söylüyorum hocam kaliteden şaşmayın. Asus, MSI falan alın.
İnternette araştırdığımda monsterı önermiyorlar ama geçerli bir sebep söyleyen de göremedim. Yani monsterı neden önermiyorsunuz hocam ? Sebebini gerçekten merak ettim
Huawei pc alan arkadaşlarım çok memnun olduklarını söylediler hem tasarım olarak daha güzel hem işlevselliği iyi onada bakın derim
Hocam ben PCde oyun da oynayabilirim. Az oynarım evet ama uzun süreli kullanım düşündüğüm için illaki oyun oynarım ve PCyi bu amaçla da alıyorum. Ama huaweinin oyun bilgisayarını göremedim. Varsa link atarsanız sevinirim
hocam monsterda teknik sorunlar olmuyor, uzun yıllarca kullandım ama eğer sarjın dışında kullanmayacağım diyorsanız monster tercih edin
o teknik sorun olayı eskiden kalan bir şeydi, zaten her ürünün arkasında duruyorlar bir şekilde
ama sarj olarak istediğin laptobu al sıfırlar, yarım saat 40 dk anca sürüyor asuslarda bu süre 4-5 saat olabiliyor
Ben de sorun olacağını düşünmüyorum hocam. Bir de attığım linklerde teknik özellik olarak monster çok daha iyi bence. Çünkü i7 12700 işlemci Ryzen 7 6800hs den daha iyi. Ssd hafızası daha iyi ve kaliteli. Monsterin verdiği destek iyi. RAM daha fazla. Monster 32 gb ama Asus 16 gb. Tek korkum Ddr4 ram ddr5 ramden daha kötü olması. Attığım linklerde monsterin ram Ddr4 ama asusun ddr5
Bakacağım teşekkürler ama msi çok düşünmüyorum hocam 🙏
Ben Huawei kullanıyorum ve cidden çok başarılı bir bilgisayar. Ama Monster mı Asus mu diye soracak olursanız Monster almanızı çok önermem. Overclock olduğu için bozulmalar çok olabiliyor.
Huaweinin oyun bilgisayarı var mıdır ve monsteri sadece overclock olayından dolayı mı önermiyorsunuz yoksa başka bir sebep de var mı ?
rog serisi bir başka ayriyeten, ekranı 2k ve ips burda ilk fark açılıyor 2. en önemli fark ise işlemci nm si 6 nm bu hayati fark bakkala gidiceksin kamyonla gitmek var bisikletle onun gibi düşün nm ne kadar düşük o kadar az elektrik tüketiyor dolayısıyla daha az ısınıyor daha az batarya tüketiyor daha az fanlar dönüyor gibi gibi ama galiba monster 32gb ram eğer sana 16 dan fazla gerekiyorsa asus rogda ram slotu varmı diye bak
Hocam yukarıda yazdım monsterin teknik özellikleri asusdan daha iyi, bilemedim açıkçası
konudaki iki linkteki PCleri incelerseniz monsterin teknik özellik olarak daha iyi olduğunu görürsünüz ama
Asus her türlü kalite ve soğutma olarak daha iyidir. Ben olsam Asus alırdım. Monster de kullanan arkadaşım vardı ve malzeme kalitesi olarak gerçekten beğenmemiştim. Asus Rog serisi de kullanıyorum direk olarak kalitesini belli ediyor.
Attığım iki linke baktınız mı hocam teknik özellikler açısından fark var