Hocam çok teşekkür ederim ilk 36 saatte kurtarma ekibi görmedik bizler şimdi hepsi gelse ne olur ben abartısız yazacağım bizim ilçe 54 bin nüfuslu bugün bir apartmandan 117 ceset cıktı şuana kadar 2 bini de geçtiği söyleniyor sadece bizim ilçede rakamların artmasını bende istemem ama 100 bin üzeri kaybımız var diye düşünüyorum antakya diyoruz yerle bir yani 119 bin konut yerle bir olmuş her 3vden 1 kişi ölse ortalama 119 bin eder hocam ailesinin tamamını kaybedenler var çok acı bir durum
Çok üzücü gerçekten, insan ne diyeceğini bilmiyor deprem olduğu günden beri hayat hepimiz için durdu, sadece televizyon başında dua ederek ve üzülerek geçebildi zaman facia resmen, bu büyük depremin verdiği zararı insanlarımızın hayatını kaybetmesi yaşananları düşündükçe çok üzülüyor insan sabır sabır sabır, rakamların hiç daha fazla olduğunu düşünmek istemediğim halde daha yüksek olduğunu tahmin ediyordum, çünkü çoğu durumlarda rakamlar az yansıtılır, ve haberlerde yıkılan ev sayısı da sizin bahsettiğinizin 15 20 katı aşağısında matematik olarak en basit hesabı dahi yapınca sizin söylediğiniz rakamlara geliyor çok üzücü gerçekten çok 😔