Ladavaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşimi Instagramdan 100 tl tokatlamışlar şikayetçi olucam dedi gittik daha kapıdan içeri girmeden komiser mi artık tam hatırlamıyorum sigara içiyordu kapıda bulamayız şöyle böyle geri çevirdi galiba bu polisten polise şubeden şubeye değişiyor geçenlerde de beni şikayet etmişlerdi sitemi kopyaladı diye hiç haberim bile yok yaptığım site de bootstrap4 düm düz resimsiz telifsiz siteydi adam kalkmış konyadan şikayetçi olmuş heralde abartarak anlatıyorlar şikayet ederken 100 tl değilde 10.000 bin mi 100.000 bin mi demeliydik sonrada ah pardon 100 tl falan
Direk karakola giderseniz ilgilenmeyebilirler ama Cimerden başvurduğunuzda şikayetinizi cimer ilgili karakola iletiyor ve takip ediyor mecburen karakol ilgilenmek zorunda kalıyor. Benim şansıma karakoldaki polis arkadaşlarda metin2 oynuyormuş o nedenle yardımcı oldular.

Aradan yıl geçmesine rağmen geçen gün oyuna girdim aynı kiş aynı cep numarasıyla halen devam ediyordu dolandırmaya, acıtasyon yaptı genç cahil dedik affettik meğer şebekeymiş bunlar. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın.