dostum sorun çözülene kadar sükünet iyidir gerek yok. açıklama gelsin duruma göre devam edilir.
Pardon ama 24 saat gecti, ne sukuneti? 1 saat, 2 saat siteye ulasilamaz, bu bile cok ciddi bir sure iken 1 gun gecti hala ses yok.
firmanın çok rahat 10 bin müşteri var o yüzden normal sorun çözülene kadar sakin kalmakta yarar var açıklama gelsin bakalım
10.000 musteriye hizmet verirken bizim her sikintida sessiz kalmamiza mi guvendiler? Geri kalan musteriler beni ilgilendirmez, firmanin sorunu o. Ben bana verilen gunluk yedekleme ve kesintisiz hizmet garantisine bakarim.
varda burada gerginlik yaratarak biryere varılmaz. negatif birşey yazılınca sorunlar çözülmüyor benim içerde 100 domainim var kabul edilemez olduğunu biliyorum bekleyelim bugün sorunun çözüleceğini düşünüyorum
Bir hosting firmasi 24 saat hizmet ver(e)miyor ve buna tepki gostermek negatif bir sey yazmak oluyor oyle mi? Acaba sizin tepki gostermeniz icin ne olmasi gerekiyor? Mesela soyle 3 ay hizmet alamasaniz tepki gostermeniz icin yeterli olur mu?