hesaplisansatis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne saldirganlasicam anladığın dilden konuşuyorum ama gene anlamamissin. Ayıplarim tabi dinime ters biseyse. Tabi görüşüm olarak ayıplarim çamur atmak için değil. Ama senin gibi cahile bunu anlatamıyorum. Ben alim değilim ama senin gibi cahilde değilim. Ha eğer çamur atmaya devam edersen böyle yumuşakta olmam git kendi işine bak. İyi forumlar
Yahu senin yaptığında burada günah diye yayınladığın şeylerden farkı yok hala kalkmış burda gevezelik yapıyorsun, yok anladığın dil bu diye. Kimsenin önünden kemiğini almadı, dur hele sakin ol, emin ol yaptığın ticari konularda kimse tarafından iplenmiyor yani çamur atılacak bir şey de yok ortada. Sana kimse bir şey anlat demedi ki kendi kendine neyi anlatamadığını düşündün. Güzel hemşerim ister yumuşak ol, ister sert. Kabul etmen gereken şey şu, sen yapınca sana günah gelmeyen şeyler kendi vicdan mahkemende kendince kabul gördüğün şeyler doğru şeyler olmayabilir, sadece bunu kabul etmen gerekiyor. Ha çirkinleşecekse buyur hodri meydan senin gibilerinin dilinden çok iyi anlarım.