amerika lokasyonlu bir web sitem vardı, gelirleri çok ciddi bir şekilde olumsuz etkileyecek kesintiler oldu öyle sinsi kesintiler ki misal siteye giriyorum açık ama 10 dakika sonra kapanıyor ve ben nasılsa sitede sorun yok açıktır diye içim rahat takılıyordum ancak gün içinde yarım 10 20 30 dakika kesintilerle gelirim baya düşmüştü. kısaca gofast size sinir harbi geçirtir pc başında sürekli kontrol etme takıntısı yaptırıyor size, birde mesaj attığınızda doğruyu konuşmuyorlar, yani site yarım saattir kapalı oldu bunlara yazdım site neden kapalı dedim, o ara site açıldı ve bana, sorun görünmemekte diye yazdılar. ama işin tuhaf tarafı bir süre sonra yine gidiyor

)
en sonunda siteyi bir arkadaşıma sattım ve sattığım gün hediyesi olarak aralıksız 12 saat site kapalıydı müşteriyede rezil oldum. kim yazarsa yazsın yazan kişinin yazdığına göre yalan konuşuyorlar
firmayı karalamıyorum yaşadıklarımı anlattım. birisi gelip mesajıma ama ben yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım demesin. ben yaşadım yazdım
5 şubat günü bende seninle aynı şeyi yaşamışım hocam sitelerimize erişemiyoruz diye ticket attım. 5-6 saat site offline kaldı sabahına online yaptılar şuan hiçbirşey görünmüyor dediler yani bizzat aynı şeyi yaşadık.
aklımızla dalga geçiliyoruz.