Bana şunu söylermisin sayın c başkanının karşısına geçince minnoş minnoş nineler minnet duyuyor sayın muharrem incenın kemal kılıçtar oğlunun vs vs diğerlerinin karşısına geçenler yardım yok afad yok yemek yok diye serzenişte bulunuyor?
Bunun tam tersi olması gerekmiyormu aslında ?
Bu nasıl demokrasi nasıl adalet nasıl bir anlayış bu gerçekten anlayamıyorum.
Bende diyorum ki çok sayın Cumhurbaşkanı karşısına geçip şu eksik bu eksik demek, işinizi düzgün yapmıyorsunuz demek, yetişemediniz zamanında gelmediniz demek mangal gibi yürek ister, hatta başka şeyler de ister, sağlam bir arka ister, gözünü ve geleceğini karartman lazım ki böyle bir şey diyesin, kaldı ki minnoş olmayan teyzeler serzenişte bulunsa da sağda solda göremezsin, medyanın %90 dan fazlası o mahalleye ait, sahipleri bizatihi kendileri, senin neyi görmen gerekiyorsa veya isteniyorsa onu görüyorsun fazlasını değil.
Muhalefet ise hiçbir yetkisi, rütbesi, sorumluluğu, Bakanlığı vs. olmamasına rağmen eleştirilir, bu zaten süreklilik arz eden bir şey. Eleştirenler de öyle iktidar mahallesinden değil, muhalif düşüncedekilerden tutun kendi partisindekiler bile eleştirir çünkü çok seslilik vardır, özgürlük vardır, rahat rahat eleştirirsin başına da bir iş gelmez, cesurca içini dökersin, ağzına geleni söylersin sıkıntı çıkmaz, yumruk atan bile kahraman gibi karşılandı el üzerinde tutuldu daha ne olsun.
Nasıl demokrasi nasıl adalet diye bir şey yok, çünkü demokrasi ve adalet diye bir şey kalmadı, biz o kavramları çoktan unuttuk. Bu topraklarda yıllardır o kavramları görmüyoruz maalesef.