BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eee buyur kendini düzgün ifade et o zaman. On binlerce insan ölmüş iktidar muhalefete siyaset yaptırıyor diyorsun söyle neresini yanlış anladım hemen düzelteyim. Birde büyük büyük yazmışsın, oraya dikkati çekmek istemişsin yani oraya bakmayacak mıydık konu neydi o zaman tam olarak? Bu memlekette birilerini eleştirmenin siyasi sonuçları olduğu için boğazımda bir yumru kalıyor, konuşamıyorum zaten, söylemek istediklerimi susuyorum, içime atıyorum, cezaevleri dolmuş taşmış birde ben eklenmeyeyim diyorum ama bazı kişiler çok cesur, özellikle yağlamaya ve şakşaklamaya ödül bile var, karşı mahalleyi eleştirene ödül var, bir muhalefet parti başkanına yumruk atanın elini öpmeye gidiyorlar olay buralara kadar gelmiş, millet yeterince kutuplaşmış, " o ve diğerleri " şeklinde ikiye bölünmüş durumda, yok onu eleştirenler çok fazla bunu eleştiren göremiyorum demek başlı başına yanlı yorumdur zaten neyi yanlış anladım, ben kendimi net olarak ifade edebildiğimi düşünüyorum, sende aynısını yaparsan ne güzel sağlıklı bir diyalog olur.
Bana şunu söylermisin sayın c başkanının karşısına geçince minnoş minnoş nineler minnet duyuyor sayın muharrem incenın kemal kılıçtar oğlunun vs vs diğerlerinin karşısına geçenler yardım yok afad yok yemek yok diye serzenişte bulunuyor?
Bunun tam tersi olması gerekmiyormu aslında ?
Bu nasıl demokrasi nasıl adalet nasıl bir anlayış bu gerçekten anlayamıyorum.