Scania adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar değerli arkadaşlar sağlam,sorunsuz ve problemsiz çalışan açık kaynak veya kapalı kaynak bir cloaker ihtiyacımız vardır..
Lütfen aylık olarak ücretlendirilen veya link hakkı ile satışı yapılan cloaker sistemlerinden teklif sunmayınız çünkü kendi projelerimize,sitelerimize ve sistemlerimize eklenerek kendimiz sınırsız olarak kullanmak istiyoruz bu yüzden ihtiyacımız var aylık olarak veya kullanım süresi olarak bizlere zor oluyor çünkü sürekli link hakkı v.b ödemelerinde güçlük çekiyoruz.

Daha öncelerden bir kaç adet açık kaynak cloaker aldık ama hep askı geldi cloakerler de bir işe yaramamıştı ve paramız çöp olmuştu ne yazık ki ve bu Cloaker işinden ve sistemlerinden çok yıpranmış durumdayız, ne para kaldı doğru dürüst ne de bir bütçemiz, doğru dürüst bir Cloaker sistemi bulamadığımız için sağlıklı bir şekilde reklam da çıkamadık ne yazık ki.

Eğer ki uygun fiyatlı olarak Cloaker sistemine güvenen arkadaşlarımız var ise ve uygun fiyatla bizlere teklif sunabilirse biz de çok mutlu oluruz, amacımız Cloaker sisteminin sadece görevini düzgün şekilde yerine getirmesi ve sorunsuz olarak kullanmak, onun dışında Cloakeri alıp başkasına satışını yapmak veya el altından birilerine vermek gibi bir niyetimiz asla yoktur amacımız sadece kendi sitelerimizde kullanmaktır..

Sizlerden ricam sistemine güvenen var ise ve uygun fiyatlı olması kaydı ile bizlere tekliflerinizi sunabilir iseniz çok seviniriz, Teşekkürler...

Tüm milletimize öncelikle baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve böyle bir acı duygunun asla bir daha Dünya'nın hiç bir köşesinde yaşanmamasını temenni ediyorum..
Merhaba.

https://www.r10.net/google-ads-kupon...-128171-a.html konumu inceleyebilirsiniz, Cloakerime güveniyorum ve testleri bizzat tarafımca yapılmış sorun yaşanmamıştır hocam.

Saygılarımla.