Arkadaşlar sorumu lütfen dikkatlice okuyunuz.
Neden deprem bölgesinde iktidar partisinin karşısına çıkan vatandaşlar Allah seni başımızdan eksik etmesin, Senin için ölürüm, Allah ayağına taş değdirmesin gibi açıklamalarda bulunurken, Muhalefet partisinin karşısına çıkan vatandaşlar yardım yok, afad yok, çadır yok diye açıklamalarda bulunuyor ?
Galiba muhalefet partilerinin hepsi trolleniyor gibime gelmeye başladı bana, yoksa ben mi saçmalıyorum. Yani bir muhalefet parti lideri sahaya inince direk karşısına iktidar yanlısı biri çıkıp ona yardım yok çadır yok gibi sözler söyleyip gaza getiriyor gibime gelmeye başladı bana nedense.. Tabi muhalefet partililerde insani bir refleks ile siyasi söylemlerde bulunuyor ellerinde olmadan. YANİ MUHALEFETİ İKTİDAR SİYASET YAPTIRIYOR GİBİME GELMİYOR DEĞİL HANİ.
ÇÜNKÜ BU TABLO GÜNLERDİR BÖYLE SÜRÜYOR VE BAZI KESİMLER BAZI KESİMLERİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA BAŞLADI.
Yaşadığınız ülkeden bi haber olunca böyle saçma düşüncelere kapılabiliyor insan bir örnek verim siz gereken payı çıkarın artık.
Diyarbakır mitinginde 10 dk lık yolu 2 saatte alabiliyorsun şehri kitleyecek kadar koruma ordusu var.
Bu da yanlışlıkla halk karşısına çıkan akp
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...alandi-2050593
Videolar çoğaltılabilir yada ufak bir aramayla kendiniz de bulursunuz..
Algı nedir
Goebbels kimdir
Yukarıda araştırman gerekenleri de yazdım umarım aydınlanırsın okuyun araştırın kimseye kanmayın.